Vacature Arts Rutgershuis-Oost

Wij zoeken per direct

Een enthousiaste arts met een interesse in seksuele gezondheid.

Wie wij zijn

Het Rutgershuis Oost in Arnhem verzorgt spreekuren voor iedereen die vragen of problemen heeft omtrent seksuele gezondheid. Dat zijn bijvoorbeeld vragen over SOA’s, anticonceptie, seksuele problemen en de laatste jaren veelvuldig ook maagdenvlies problematiek.

Rutgershuis Oost is een zelfstandige praktijk. Wij werken samen met een – eveneens zelfstandige – seksuoloog. Zij doet in hetzelfde pand onder eigen vlag seksuologische therapieën.

Werkzaamheden

Spreekuren draaien in de eerste plaats om uitgebreide voorlichting, soms is dat alleen geruststelling van de cliënt. Daarnaast plaatsen en verwijderen wij allerlei spiraaltjes, hormoon- en koper spiraaltjes, ook de GyneFix. We plaatsen en verwijderen Nexplanon en meten pessaria aan. Met regelmaat voeren we SOA-testen en de HIV-sneltest uit. Maagdenvliesproblemen zijn een regelmatig terugkerend thema, daarvoor hebben we inmiddels verschillende soorten interventies ontwikkeld die we met de cliënt bespreken.

Er zijn momenteel twee spreekuren. Op donderdagavond en vrijdagmorgen. Beiden worden gedaan door je collega-arts Olga Loeber. Zij zoekt voor een van beide spreekuren vervanging. Te zijner tijd wil zij graag het andere spreekuur ook overdragen.

Wij zoeken

Een enthousiaste arts met een interesse in seksuele gezondheid.

Vergoeding

Je werkt als ZZP-er. De cliënten betalen een vergoeding per consult. Daar wordt ook huur, assistentie en eventueel andere kosten van betaald. Voor de overdracht van het spreekuur en te zijner tijd de praktijk vragen wij geen geldelijke vergoeding. Belangrijker is dat het werk wordt voortgezet.

Vragen?

Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Olga Loeber. Telefoonnummer: 06-15032096. Of liever per mail: olga.loeber@rutgershuis-oost.nl

Doorgeven van deze informatie aan belangstellenden wordt toegejuicht.